Inschrijven Orde der Soepkiekens

vzw Orde der Soepkiekens werkt niet met een jaarlijks lidmaatschap. Bij ons schrijf je in om mee te kunnen doen met de groep tijdens diverse optochten. Hou je van een gezellige sfeer, wandelen onder het genot van een drankje en muziek in diverse plaatsen gedurende het Carnavalsseizoen, dan is inschrijven bij ons hetgeen je moet doen.

In de zomermaanden starten de inschrijvingen voor het volgende Carnavalsseizoen. Om deel te kunnen nemen dien je je jaarlijks in te schrijven.

Als lid van de Orde der Soepkiekens, kan je binnen de Orde tevens lid worden van de diverse commissies, te weten:
- Meelopend lid (tijdens de stoeten)
- Bouwploeg
- Raad van Oneffen
- Spekkencommissie
- Bestuur (na 3 jaar meelopend lid)

Meelopend lid wordt je automatisch als je je inschrijft. Indien je lid wilt worden van een commissie, staan de toelatingsregeltjes in ons reglement of de statuten vermeld. Na goedkeuring kan je toetreden tot een commissie.

Het lidgeld voor deelname wordt jaarlijks bepaald en is afhankelijk van de kosten van o.a. het kostuum. In het lidgeld is het volgende opgenomen:
- Kostuum
- Drank tijdens de optocht, op de wagen
- Deelname aan diverse stoeten
- Aansprakelijkheidsverzekering (als groep)

Wat niet is opgenomen is het volgende:
- Ziekte / hospitalisatieverzekering (eigen persoon)
- Vervoer van/naar de optochten
- Eten

Inschrijven kan via het inschrijfformulier of op de inschrijf/pasdagen welke georganiseerd worden door de Orde. De locatie en tijden hiervan worden via Facebook en de website gecommuniceerd. Na betaling van het verschuldigde lidgeld is de inschrijving bevestigd.

Betaling kan contant op de inschrijf/pasdagen of via bankoverschrijving:
Onze gegevens t.b.v. overschrijven kosten bestelling:
IBAN: BE94 9733 5624 9914
T.a.v.: vzw Orde der Soepkiekens
O.v.v.: Lidgeld + Naam + Jaar

De Orde der Soepkiekens behoudt het recht om personen te weigeren tot deelname. De reden van weigering wordt altijd in overleg met de persoon besproken. Na overleg kan deelname alsnog geaccepteerd worden.

Mochten er vragen zijn neem gerust contact met ons op.

Alle gevraagde persoonsgegevens worden verwerkt conform onze privacy verklaring. Deze is online op de website beschikbaar.