Barbecue Orde der Soepkiekens

Elk jaar op de derde zaterdag in september (zaterdag maldegem kermis) organiseert de Orde der Soepkiekens een Barbecue voor leden en niet leden.

Jaarlijks wordt door de leden van de Orde der Soepkiekens een Barbecue georganiseerd voor leden en niet leden. Mede door deze Barbecue is het voor de leden van de Soepkiekens jaarlijks mogelijk om met een grote carnavalswagen uit te pakken tijdens het Carnaval.

De eerste jaren werden alle salades, groentes e.d. zelf verzorgd en werd het vlees door 2 vaste bakkers gebakken op houtgestookte barbecues. Door de toename van de interesse in onze barbecue zijn we de laatste jaren overgestapt op een nieuw concept via een vaste traitteur.

De barbecue wordt georganiseerd met een a Volonté formule waarbij de volgende prijzen gehanteerd worden:
- 18 euro voor een volwassene
- 10 euro voor een kind (t/m 12 jaar)
Voor deze prijs wordt een aperitief aangeboden, diverse soorten vlees, groentes, salades, sauzen, stokbrood en een dessert.

Kaarten voor deze barbecue kunnen verkregen worden bij alle raadsleden / leden van de bouwploeg, via info@soepkiekens.be of via een van de vermelde contactpersonen. Betaling kan geschieden bij de leden (bij bestelling kaarten) of via overschrijving aan onze groep.

Onze gegevens t.b.v. overschrijven kosten bestelling:
IBAN: BE94 9733 5624 9914
T.a.v.: vzw Orde der Soepkiekens
O.v.v.: Kaarten BBQ

Hopelijk mogen wij u verwelkomen op onze barbecue waarbij uiteraard ook aan de kinderen denken (springkasteel), aan uw innerlijke mens (eten en drinken) en aan de dansvoeten (sfeermuziek).

Mochten er vragen zijn (of bepaalde wensen i.v.m. vegetariër, glutenvrij, allerchiën, ...) neem gerust contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.Praktische informatie:

Onze barbecue gaat door op de volgende locatie:
Polyvalente zaal de K-Ba
Mevrouw Courtmanslaan 82, 9990 Maldegem

Parkeren van uw wagen kan op wandelafstand in de aanliggende straten, op de parking Oud St-Jozef of op de parking Sint Andreis (Kanunnik Andrieslaan 7, 9990 Maldegem).


Voor meer informatie of bestellen, neem contact met ons op

Contacteer ons Facebookevenement