• 14 mei 2017 - Ontbijtmandenactie Moederdag

  Ook dit jaar hebben we weer menig moeder kunnen blijmaken met een moederdagontbijtje. Vroeg in de ochtend rond 4:00 uur ontwaakten een aantal kiekens om ervoor te zorgen dat er voor 7:00 uur 400 ontbijtmanden voor groot en klein werden samengesteld. Tussen 7 en 11 uur werden deze dan door rondgebracht in het gebied tussen Torhout tot Waarschoot tot IJzendijke. Heel groot Maldegem dus.
  Graag willen wij langs deze weg alle mensen die ons ondersteund hebben door het kopen van een ontbijtmand hartelijk danken. En natuurlijk willen wij alle helpers en de organisatie danken voor de inspanning om deze actie weer tot een succes te maken.

  Hopelijk tot volgend jaar!


  Februari / Maart - Uitslagen stoeten 2017

  Dit jaar zijn we weer in diverse optochten te bewonderen. Tot nu toe hebben we de volgende prijzen bemachtigd:
  Aardenburg - 1ste prijs buitenwagens
  Maldegem - 3de prijs algemeen
  Knokke-Heist - 7de prijs algemeen Middagstoet
  Knokke-Heist - 11de prijs algemeen Verlichte stoet
  Assenede - 1ste prijs algemeen
  Oosteeklo - 2de prijs algemeen
  Sint Laureins - 2de prijs algemeen

 • Februari / Maart - Uitslagen stoeten 2016

  Dit jaar zijn we weer in diverse optochten te bewonderen. Tot nu toe hebben we de volgende prijzen bemachtigd:
  Aardenburg - 1ste prijs buitenwagens
  Maldegem - 2de prijs algemeen - 1ste prijs Maldegemse wagens
  Knokke-Heist - 11de prijs algemeen Middagstoet - 9de prijs algemeen Verlichte stoet
  Zeebrugge - 6de prijs algemeen
  Assenede - 2de prijs algemeen
  Oosteeklo - 1ste prijs algemeen
  Sint Laureins - 1ste prijs algemeen

  04-07-15 - Barbecue / Eetfestijn 2015

  Na een jaar van afwezigheid hebben we dit jaar terug een barbecue georganiseerd. We kunnen terugkijken op een fantastische avond met meer dan 250 eters, een goed verzorgde maaltijd (dank aan de traiteur) en een gezellige afterparty (de video's geven bewijs genoeg). Namens de Orde der Soepkiekens willen we dan ook ieder helpend handje hartelijk danken en hopelijk tot volgend jaar.

  10-05-15 - Ontbijtmandenactie 2015

  Na jaarlijkse gewoonte de dag om onze moeders te verwennen. Ook dit jaar gaven wij een ontbijtmandenactie. In de vroege uurtjes op moederdag was iedereen van de bouwploeg paraat om de manden samen te steken en ze rond te voeren vanaf 6 uur. De dag werd na meer dan 400 manden afgesloten met een kleine afterparty.

 • 11-04-15 - Carnaval 2015

  Carnaval 2015 was voor ons één van de beste jaren. We reden in diverse stoeten mee in binnen en buitenland. Daarbij werd o.a. de eerste prijs behaald in Aardenburg en Oosteeklo. Daarnaast tweede plaatsen in Maldegem, Sint Laureins en Assende en een derde plaatsen in Zeebrugge. Een hoogtepunt was de zesde plaats in Heist, een van de grootste optochten die wij rijden.

  10-04-15 - Algehele update website

  De oude website ging weeral een aantal jaren mee en was tevens wat verouderd. Ook de opbouw was er niet op gemaakt om snel de site te kunnen updaten. Met de nieuwe opzet is het makkelijker om de site actueel te houden. Opmerkingen, verbeteringen en aanvullingen zijn van harte welkom.